Bodnár Bertalan Kerékpáros Teljesítménytúra

2011 szeptemberében első alkalommal került megrendezésre az I. Bodnár Bertalan Kerékpáros Teljesítménytúra, mely hagyományteremtő céllal szeptember első vasárnapján kíván kikapcsolódást és szórakozást nyújtani a család minden tagjának. 

Első alkalommal 220-an álltak a rajt mögé, melyet hatalmas sikerként könyvelhettünk el, a környékbeli kerékpáros eseményekhez képest ez a létszám kimagasló volt. A túra szervezői: a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub, Hódmezővásárhely Megyei Jogú város Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány. Számos támogató állt a teljesítménytúra mögé, ezennel is köszönjük a segítségüket, hiszen nélkülük nem sikerült volna! 

A jövőben szeretnénk az esemény teljesítménytúra részét megtartani, ahol a nem verseny felfogással induló kerékpározók indulnának, azonban kibővítésre kerülne a rendezvény, versenyszellemben is lehet majd jövőre indulni!

  

A 2012-es rendezvény ideje: 2012. szeptember 09.
 Részletek (foly. frissítve): 

Tudtátok, hogy tavaly részvételekkel mihez járultatok hozzá???

“Egy hódmezővásárhelyi májátültetésen átesett kislány és egy tüdő átültetésre váró kisfiú tetemes gyógyszerköltségeihez járult hozzá a jól sikerült kerékpáros teljesítménytúra bevétele.” – Dr. Berényi Károly, Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány elnökének leveléből

Teljes levél IDE kattintva tölthető le!

A Teljesítménytúra 2011-es plakátja: ITT 

Esemény a facebookon, lájkold és ezzel értesíted ismerőseidet is! (kattints a képre)

A túra teljes GPS útvonala: http://connect.garmin.com/activity/111727441

Milyen is valójában a túra, a hangulat? A következő videókból garantáltan kiderül!

 

A túra képei:

  • a túra képei az esemény facebook oldalán érhetők el, a képekért kattints IDE

Médiamegjelenések: