2011 szeptemberében első alkalommal került megrendezésre az I. Bodnár Bertalan Kerékpáros Teljesítménytúra, mely hagyományteremtő céllal szeptember első vasárnapján kíván kikapcsolódást és szórakozást nyújtani a család minden tagjának.

Első alkalommal 220-an álltak a rajt mögé, melyet hatalmas sikerként könyvelhettünk el, a környékbeli kerékpáros eseményekhez képest ez a létszám kimagasló volt.

2012-ben a rendezvény kerékpáros és futó versennyel bővült és már több, mint 500 résztvevővel büszkélkedhettünk! Ezek mellett megrendezésre került Kalandtúránk, amellyel a kisgyermekes családoknak játszva adtunk át környezetünkkel kapcsolatos ismereteket, továbbá a Nordic Walking kedvelők is teljesíthették a túrát. Jövőben tovább kívánjuk fejleszteni rendezvényünket, mint színvonalát, mint az indulási sportágakat és távokat tekintve.

Kíváncsi vagy milyen a Teljesítménytúra és Maraton hangulata? Milyen távokat, útvonalakat teljesíthetsz? Akkor ne habozz és nézd meg az alábbi linkeken az előző évek rendezvényeit!

Fénykép

Kiírás

Sajtó

Eredmény

Támogatóink